24. huhti, 2020

Circle

Pitkästä aikaa tervehdys!

Sain tehtyä musavideon uusimpaan biisiin Circle. Biisin sävellystyö vei kyllä mukanaan, ja sitä sai veivata nauhalle ihan urakalla, että sai sen sormiin niin, että nauhotus onnistui pianon osalta yhdellä otolla. Lauluun tuli hauskaa polyrytmiikkaa stemmojen kautta. Voi olla, että tästä tulee vielä uusia sovituksia, jos muusikkokollegat inspiroituu nauhottelemaan omia soittimiaan.

Hinkkalan Eijan Sinä olet enemmän - kirja tuli toissapäivänä postissa, ja se oli niin makoisaa luettavaa, että on jo luettu.

Ja voi mikä elämys oli Tamperetalon Carmen, ohjaus Marco Bjurström. Oli seikkailu koko matka sinne. Olin miettiny aiemmin jo, että sinne pitäs mennä. No sitte ku heräsin toimintaan, liput oli myyty loppuun. Ennen viimestä näytöstä oli kuitenkin ohjaajan esittely teoksesta ja päätin sitten saman päivän aamuna, että lähden katsomaan ainakin sen, ja kysyn jos kävis niin hyvin, että olis peruutuslippu. 

Onni oli mun puolella ja sain uuden kulttuurinkatsomis ystävän Liisasta, jolla oli yksi ylimääräinen lippu. Ikimuistoinen matka. Kiitos!

Aurinkoista viikonloppua.

toivoo Heidi