Tunnelmia keikoista

20. elo, 2018

Vantaan viihdeorkesterin sovituskilpailuteos löytyy nuoteista. Oli hyvä kilpailu, kun sai henkilökohtasta palautetta ja sihteeri Jussi Lampela vastas vielä lisäkysymyksiinkin hyvin. Kiitos. 

Oikea sävellyskilpailuvuosi.. 

Sinfoninen puhallinorkesteriteos. 

Sinfoniaorkesteri ja bändi.

Juicelle. 

Wienin Beethoven instituuttiin piano kappale. 

Ja seuraavaksi Uuno Klamin kilpailuun Sinfoninen teos 12hlön orkesterille..

Kohti oopperaoperettia... 

Nyt Berliinissä singersongwriter clubilla kuuntelemassa Sycamore Tree bändiä, jossa ystäväpariskunta soittaa.

Pitkä kuuma kesä!! 

20. elo, 2018

Teemme tanssijakoreografi Guillermo kanssa näyttämöteosta.. Tässä elokuun treeneistä kappale.

3. heinä, 2018

Tänään lähti biisi Juicen kunniaks järjestettävään sävellyskilpailuun. Oli hauskaa tehdä biisi. Sanat synty keväällä ja sävel tällä viikolla, sitte ei muuta ku purkkiin kotistudiossa. Peukut pystyyn!

16. kesä, 2018

Sain päätökseen puolen vuoden työn. Osallistuin Vantaan Viihdeorkesterin sävellys/sovituskilpailuun. Osallistuin tuohon sovituskilpailuun tekemällä yhdestä omasta biisistä sovituksen. Se olikin aikamoinen haaste, sinfoniaorkesteri harpun kera ja bändi lisänä! 

Homma oli mielenkiintosta ja mielekästä.

Ensi viikolla jatketaan Guillermon kanssa tanssi-musiikkiteoksen treenejä. Guille on tanssija. Hän on tuonut kuubalaisia tansseja koko suomeen opettamalla. Kun hänen tanssiaan katsoo, se on vaan puhdasta nautintoa. Saada nähdä ihminen siinä hommassa mihin hänet on luotu ja kun takana on vuosikymmenien tavoitteellinen työ, kiitoksen paikka!

Olin myymässä raparpereja Kokkolan torilla, ja pullaa raparperihillolla ja raparperihilloa ja raparperipiirakkaa ja raparperimehua. Heinäkuussa meen uudestaan. Otan silloin viulun mukaan. Tuu kuuntelemaan :) ja maistelemaan herkkuja.

Hyvää kesää!

toivoo Heidi

28. touko, 2018

Olin eilen kuuntelemassa ja katsomassa Dobet Gnahorea Maailma kylässä-festareilla. Uskomaton esiintyjä. Kokonaisvaltanen. Niin ääni kuin liike.