Tunnelmia keikoista ja kaikkea muutakin

10. touko, 2021

Kun muutettiin tänne Jyväskylään, niin kartoitin paikkoja, jossa ois hieno esiintyä. Poppari nousi ihan ykköseks, koska siellä on sähköflyygeli!!! Pari viikkoa sitten kävin kyselemässä, olen kyllä jo kaks vuotta sitten eka kerran laittanut sähköpostia. Puhuttiin lauluntekijän ammattitutkinnon näytössä mm. tästä asiasta, ja Hinkkalan Eija sanoi, että mene kysymään ja sano, että voit soittaa näytteeksi. Nämä sanat takaraivossa sitten paikalle menin. Paikalla sattui olemaan omistaja Sami. Tiedustelin, mitenkä tänne pääsis keikalle. No jono on  pitkä, kun pitää saada jo sovitut esiintyjät kalenteriin uudestaan, että laita sähköpostia. Arvelin, että nyt on parempi olla rohkea ja kysyä, saanko soittaa, että tietää sitten mistä on kysymys. Lupa myönnettiin.

Muu musiikki hiljennetään, flyygeli käynnistyy, mikki päälle. Olin viime viikot työskennelly tuottamispuolella enemmän kuin treenannu, mutta pyörällä paikalle polkiessa sanoin itselleni, että soitettuja tunteja on toivottavasti tarpeeksi!! jos sattuu, että koesoiton saan antaa. Paikalla oli myös yksi kuulija ja rohkaisu soita lisää eka biisin jälkeen oli kyllä ihana kuulla! Lopulta soitin kaks biisiä You feel in me, Would You, Lupa ja Viljapelto. Samin tullessa kyselemään oliko biisit omia ja jotain siihen suuntaista, että kysyin, onko minulla mahdollisuudet päästä tänne keikalle, ja vastaus oli myönteinen!!! voi sitä riemun määrää. Hypin ja tuuletin lavalla. Päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta Poppariin! Siis mulla on tulossa keikka lähitulevaisuudessa Popparissa 😲 http://ravintolapoppari.fi/

Mukavaa maanantaita!

tv Heidi

5. maalis, 2021

Päivä pidentyy jo vauhdilla. Jyväskylän korkeudella aamun siniset hetket alkavat karata niin aamuyöhön, että hurahtavat ohi nukkuessa. Pastellinsävyt auringonnousussa ovat aivan lemppareita ja Lapissa asuessa niihin sai tutustua kaamoksen yhteydessä kunnolla. Pilvettömällä ilmalla talvi on yhtä auringonnousua ja laskua. Nämä hetket ovat täällä hiukan nopeutetulla aikataululla. Ehkä se on yks suurin asia, mitä Lapissa eletystä elämästä oppi. Nyt kun tässä "tunturijärven" äärellä asuu, osaa katsoa niin luontoa kuin luontoa kaupunginääressä tarttuen hetkiin.

Uutta musaa on tulossa. 

Mukavaa maaliskuuta!

tv Heidi 

15. joulu, 2020

Mun biisi Eteenpäin pääsi Ikatan esittelybiisiks ja striimattavaan Joulujuhlaan. Tapahtuma- ja messutuotannon opiskelijat Jasmin, Teemu ja Maiju.
Oli mukava päivä. https://m.facebook.com/musiikkituotanto.fi/photos/a.718797174886202/3386422654790294/?type=3&source=48

5. joulu, 2020

Hyvää joulun odotusta 💝

27. elo, 2020

Kuvamuisto Ainolan lavan keikalta 22.7.2020.