Tunnelmia keikoista ja kaikkea muutakin

31. touko, 2022

Elämä on valintoja täynnä.. Melkein tämän Lauantaiset@Villarana esitys jäi tekemättä, mutta onneksi valitsimme tehdä! Oli niin kivaa. Koko ilta oli monipuolinen kattaus taiteen eri tyylilajeja. Ja kannustava, lämminhenkinen yleisö kruunasi esitykset. Nämä Lauantaiset@Villarana jatkuu syksyllä, järjestäjä on Keskellä-Kollektiivi. Lämmin suositus.

Kuva Iida Liimatainen

Kuvassa minä pianon takana, Ihme-Liisa feattaa ja soittaa huilua, Guillermo Zayas Ramirez Tanssii. 

5. elo, 2021

Ainolan lavalla 4.8.2021
Voi mikä ilta! Tupa tämän ajan täynnä. Esiintyjät onnistuivat, minä onnistuin.
Ei ole itsestäänselvyyksiä. Olo on kiitollinen🙏

25. kesä, 2021

Oli vaikuttavaa, todella. Niin suurella taidolla ja tunteella. Kiitos ❤️👌

14. kesä, 2021

Manamansalo ja Kassu Halosen taidetalo on ollut haaveissa jo useamman vuoden. Isä soitti Kassun kanssa nuoruudessa samassa bändissä ja toivoin, että pääsisin todistamaan tämän jälleen näkemisen. Toive toteutui viime viikonloppuna. Manamansalo, Kultahiekat, Oulun seudun vanhimman kirkon muisto paikka, maailman vanhinta kalliomaaperää. Musiikinhistoriaa Kassun kertomana ja Anne Mattilan taulujen ympäröimänä keikka tulossa Taidetaloon heinäkuussa valkoisella flyygelillä. Vau.

😘Heidi 

 

PS. Tiesittekö, että ennenkuin Kassu aloitti Kirkan bändissä 70-luvun alussa, oli Toivo Kärjen sävellys opissa ja sävelsi suomen myydyimmät levyt, hän soitti sinfonia orkesterissa huilua ja säveltää tällä hetkellä 6. Sinfoniaansa..

Pss. Ihana, kun isäni valitsi kanttorin ammatin, viljeli kesäisin perheen tarpeisiin mm. perunaa, otti yhtenä kesänä kesä vasikoita, toisena pupuja, kolmantena ankkoja ja on opettanut ennen kaikkea: Jokainen ihminen on laulun arvoinen ja joka aamu on armo uus ❤️

3. kesä, 2021

https://www.instagram.com/p/CPnMWE5BRe-/

Kesäkuu alkoi aika muikeesti. Aurinko paistoi, studiossa Kimmon kanssa tsekkaamassa miksaukset Sua haluan biisiin. Kävely kaupungin läpi, Sorsapuisto, Koskipuisto,  Live Glabin edustan tulppaaniloisto. Kyllä kaupungi voi olla hieno, kun se on hieno. Illaksi vielä kuuntelemaan Xelin ja AnnaKristiinan livesoittoa, herkkutapaspöydän äärellä ystävän kanssa, Café Metsonkulmassa.

Ja talviturkki läks eilen lasten kanssa melkein koko perheeltä. Mites Jorma Uotisen lentävä lause menikään?! 😀

Hyvää kesän alkua.

tv Heidi