Tunnelmia keikoista ja kaikkea muutakin

5. elo, 2021

Ainolan lavalla 4.8.2021
Voi mikä ilta! Tupa tämän ajan täynnä. Esiintyjät onnistuivat, minä onnistuin.
Ei ole itsestäänselvyyksiä. Olo on kiitollinen🙏

25. kesä, 2021

Oli vaikuttavaa, todella. Niin suurella taidolla ja tunteella. Kiitos ❤️👌

14. kesä, 2021

Manamansalo ja Kassu Halosen taidetalo on ollut haaveissa jo useamman vuoden. Isä soitti Kassun kanssa nuoruudessa samassa bändissä ja toivoin, että pääsisin todistamaan tämän jälleen näkemisen. Toive toteutui viime viikonloppuna. Manamansalo, Kultahiekat, Oulun seudun vanhimman kirkon muisto paikka, maailman vanhinta kalliomaaperää. Musiikinhistoriaa Kassun kertomana ja Anne Mattilan taulujen ympäröimänä keikka tulossa Taidetaloon heinäkuussa valkoisella flyygelillä. Vau.

😘Heidi 

 

PS. Tiesittekö, että ennenkuin Kassu aloitti Kirkan bändissä 70-luvun alussa, oli Toivo Kärjen sävellys opissa ja sävelsi suomen myydyimmät levyt, hän soitti sinfonia orkesterissa huilua ja säveltää tällä hetkellä 6. Sinfoniaansa..

Pss. Ihana, kun isäni valitsi kanttorin ammatin, viljeli kesäisin perheen tarpeisiin mm. perunaa, otti yhtenä kesänä kesä vasikoita, toisena pupuja, kolmantena ankkoja ja on opettanut ennen kaikkea: Jokainen ihminen on laulun arvoinen ja joka aamu on armo uus ❤️

3. kesä, 2021

https://www.instagram.com/p/CPnMWE5BRe-/

Kesäkuu alkoi aika muikeesti. Aurinko paistoi, studiossa Kimmon kanssa tsekkaamassa miksaukset Sua haluan biisiin. Kävely kaupungin läpi, Sorsapuisto, Koskipuisto,  Live Glabin edustan tulppaaniloisto. Kyllä kaupungi voi olla hieno, kun se on hieno. Illaksi vielä kuuntelemaan Xelin ja AnnaKristiinan livesoittoa, herkkutapaspöydän äärellä ystävän kanssa, Café Metsonkulmassa.

Ja talviturkki läks eilen lasten kanssa melkein koko perheeltä. Mites Jorma Uotisen lentävä lause menikään?! 😀

Hyvää kesän alkua.

tv Heidi

10. touko, 2021

Kun muutettiin tänne Jyväskylään, niin kartoitin paikkoja, jossa ois hieno esiintyä. Poppari nousi ihan ykköseks, koska siellä on sähköflyygeli!!! Pari viikkoa sitten kävin kyselemässä, olen kyllä jo kaks vuotta sitten eka kerran laittanut sähköpostia. Puhuttiin lauluntekijän ammattitutkinnon näytössä mm. tästä asiasta, ja Hinkkalan Eija sanoi, että mene kysymään ja sano, että voit soittaa näytteeksi. Nämä sanat takaraivossa sitten paikalle menin. Paikalla sattui olemaan omistaja Sami. Tiedustelin, mitenkä tänne pääsis keikalle. No jono on  pitkä, kun pitää saada jo sovitut esiintyjät kalenteriin uudestaan, että laita sähköpostia. Arvelin, että nyt on parempi olla rohkea ja kysyä, saanko soittaa, että tietää sitten mistä on kysymys. Lupa myönnettiin.

Muu musiikki hiljennetään, flyygeli käynnistyy, mikki päälle. Olin viime viikot työskennelly tuottamispuolella enemmän kuin treenannu, mutta pyörällä paikalle polkiessa sanoin itselleni, että soitettuja tunteja on toivottavasti tarpeeksi!! jos sattuu, että koesoiton saan antaa. Paikalla oli myös yksi kuulija ja rohkaisu soita lisää eka biisin jälkeen oli kyllä ihana kuulla! Lopulta soitin kaks biisiä You feel in me, Would You, Lupa ja Viljapelto. Samin tullessa kyselemään oliko biisit omia ja jotain siihen suuntaista, että kysyin, onko minulla mahdollisuudet päästä tänne keikalle, ja vastaus oli myönteinen!!! voi sitä riemun määrää. Hypin ja tuuletin lavalla. Päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta Poppariin! Siis mulla on tulossa keikka lähitulevaisuudessa Popparissa 😲 http://ravintolapoppari.fi/

Mukavaa maanantaita!

tv Heidi